Vi-pa-Tandlakarhuset-Balsta-Kerrouphotography-1-of-1-9

Akut

För snabbast service,
ring oss på 0171-57400!

För dig som behöver akut hjälp finns vi här!

Akut hjälp på tandläkarhuset i Bålsta

För dig som behöver akut hjälp finns vi här! Vi ordnar en tid till dig snabbt och enkelt, för att hjälpa dig med dina munbesvär eller tandproblem.

För snabbast service, ring oss på 0171-57400! Du kan även skicka e-post till info@tandlakarebalsta eller fylla in kontaktformuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Om du drabbas av besvär i munnen är det viktigt att söka hjälp och få besvären åtgärdade, så det inte blir värre och mer behandling måste göras för att få en frisk mun.

Vi strävar alltid efter att du ska få en tid hos oss så fort som möjligt så vi kan hjälpa dig. Även dig som inte har varit hos oss tidigare eller har sin tandläkare på annan ort är välkommen. Vanligtvis erbjuder vi tider samma dag eller dagen efter.

Vi hjälper dig såklart även om det inte är akut, kontakta oss gärna så hittar vi en tid som passar dig.

Oavsett vilka besvär eller problem du har så hjälper våra erfarna tandläkare dig. Skulle du behöva specialist så har vi specialister inom flera områden här på kliniken redo att hjälpa dig och ge dig god och bra tandvård.

Skulle du behöva akut hjälp på en helg så är vi anslutna till privattandläkarjouren i Uppsala. Akuttandläkare finns på telefonnummer:
070-233 19 31, helgdagar klockan 9.00 till 12.00.

Kontakta oss